zondag 10 maart 2013

Movies: Films I'm excited about..

Ik kijk heel graag films, ik zit vaak in de bioscoop en het komt te vaak voor dat ik niet met school bezig ga omdat ik weer film zit te kijken. Ik hou van hele verschillende soorten films, ik ben gek op echte chickflicks, maar ik hou zeker ook van wat goede actie. Ik kan ook echt uitkijken naar bepaalde films. Dan bekijk ik de trailer en dan weet ik zeker, deze moet ik zien! Het leek me leuk om de trailers te delen van de films die nu op mijn watch-list staan.

The Bling Ring

 
The Bling Ring gaat over een groep jongeren die de hobby hadden om huizen beroven van celebrities. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In 2008 en 2009 brak deze groep onder andere in bij Paris Hilton, Lindsay Lohan, Rachel Bilson en Orlando Bloom. Ze stolen geld en spullen van een totale waarde van meer dan 3 miljoen dollar. Emma Watson is in deze film te zien als de leider van de groep, ook Paris Hilton speelt in de film. Zij speelt zichzelf, als slachtoffer van deze bende. Hier ben ik zo benieuwd naar, de trailer vond ik er al heel gaaf uit zien. Ik ben heel benieuwd naar Emma Watson, van haar ben ik sowieso fan. Ook vind het zo stoer dat Paris ook mee doet aan deze film!
 
Deze film zal rond Juni 2013 in Nederland uit komen.
 
 
Spring Breakers
 

 
Spring Breakers gaat ook over een stel jongeren die de wet gaan overtreden. Deze vier vriendinnen besluiten een restaurant te overvallen om aan geld te komen. Van dit geld gaan ze op Spring Break. Na flink gefeest worden ze gearresteerd, maar een drugdealer besluit hun vrij te kopen. Dan begint de ''echte'' ellende natuurlijk pas. Twee van de Spring Breakers zijn de ex-Disney actrices Vanessa Hudgens en Selena Gomez. Nu zien we deze twee eens van een hele anders kant! I like!
 
Deze film zal rond April 2013 in Nederland uit komen.
 
 
The Look of Love
 
 
 
Deze Britse film gaat over het leven van Paul Raymond. Een uitgever uit de jaren '50, die als aller eerste bar opende waar een striptease te bewonderen was. Deze man werkte zich op als een van de rijkste mannen van de UK en stond bekend als The King of Soho. Deze trailer sprak me aan door het jaren '50 sfeertje, de prachtige Imogen Poots en alles waar Matt Lucas en David Walliams is spelen is sowieso goud.
Deze film zal rond Augustus 2013 in Nederland uit komen.
 
Iron Man 3
 
 
Ik ben een groot fan van Comicbook films. Tjah, het is misschien een beetje geeky maar dat kan me niets schelen, doe mij maar een film vol superhelden. Iron Man is mijn persoonlijke favoriet en dat komt deels omdat Robert Downey Jr. een geweldige rol heeft neer gezet. De eerste twee Iron Man films vond ik erg gaaf en ook The Avengers was super vet. Dus kom maar op met dit derde deel!
 
Deze film zal rond April 2013 in Nederland uit komen.
 
 
 
Dit zijn de films waar ik op het moment het meeste zin in heb.. Ondertussen zal er vast nog veel meer uitkomen, ik zal ze met veel plezier bekijken.
 
Wie heeft nog aanvullingen voor mijn Watch-list?
 
 
Liefs,
Anna1 opmerking: